Díjak és díjkiosztó elő-hírek

Sajnos a díjkiosztó még tolódik, de nem marad el! Természetesen minden diák meg fogja kapni oklevelét és jutalmát tőlünk is. Március 15-e után igyekszünk végleges döntést hozni ennek módjáról, körülményeiről.
De addig is

2021. év első jó hód-híre, hogy új támogatással bővült az idei díjak köre. Az online programozási szakköröket tartó Weisz Ágoston, Vári-Kakas Andor, Gyimesi Péter, Kiss Gergely, Szabó Kornél felajánlása a benjamin kategóriában elsőként végzett diákoknak, hogy ingyenesen részt vehetnek a március végén induló online programozási szakkörön. A korábbi olimpikonokból álló társaság 8-16 éves korig, tudás szerinti korcsoportra bontva szervez online programozási szakköröket. További tájékoztatást találnak a szakkör weboldalán: https://weiszago.wixsite.com/programozas.

Természetesen a hód-eredményektől és kategóriáktól függetlenül érdemes a szakkörre benevezni, hiszen aki a hód-versenyzőként érkezik, 35%-os kedvezményt kap.
Sajnos a díjkiosztónk ugyan eltolódik, de a díj aktualitása miatt, kérjük a kapcsolattartó tanárokat, hogy tájékozódjanak a https://weiszago.wixsite.com/programozas honlapon, és vegyék fel a kapcsolatot a szakkör szervezőivel az agoston.teaching@gmail.com e-mail címen (a szakkörök március végén indulnak), hogy a részletekről egyeztetni tudjanak.