Hód díjkiosztó és meghívó

A hód díjkiosztó 2023. június 1-én kerül megrendezésre az ELTE IK épületében. Hamarosan küldünk hivatalos értesítést is az e-mail listára bővebb információkkal.

Előtte pedig szeretettel várunk minden tanárt a CT&MathABLE (Informatikai és algebrai gondolkodás alapú oktatási környezet létrehozása; Computational Thinking and Mathematical Problem Solving, an Analytics Based Learning Environment) magyar nyelvű műhelyfoglalkozásunkra, mely az ELTE IK szervezésében, az EPAM támogatásával a Cooperation partnerships in school education (2022-1-LT01-KA220-SCH-000088736) Erasmus program keretein belül 2023. Június 1-én kerül megrendezésre. 

Az esemény remek lehetőséget biztosít a projektben résztvevő Erasmus partner (Magyar, Finn, Svéd, Litván, Spanyol, és Török) tanárokkal való megismerkedésre. A programon való részvételhez nem szükséges az angol nyelvtudás. Az esemény az informatikai gondolkodás, matematikai probléma megoldás, és analitikus tanulási környezet témakörei köré épül, így a matematika és vagy informatika szak előny, de nem követelmény. A program elsősorban 9-14 éves korosztály algebrai és informatikai gondolkodásának fejlesztésére szolgáló tananyagot mutat be. 
 
Megrendezés időpontja: 2023. Június 1.  
A megrendezés helyszíne: Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Kar (Bp., Pázmány Péter sétány 1/C) 
 
Az esemény tervezett programja: 

  • 10:00 – 11:30   Ismerkedés a projekttel 
  • 10:30 – 11:00  Kávé szünet 
  • 11:00 – 13:00  Beszélgetés, informatikai gondolkodást támogató foglalkozások (unplugged kihívások, IoT ház,…) kötetlen megtekintése 

 A műhelykonferencián való részvétel ingyenes, de a helyek száma korlátozott, a részvétel regisztrációhoz kötött, melynek elfogadásáról a jelentkezők összesítését követően e-mailen tájékoztatunk minden jelentkezőt.   

A regisztráció április elejéig a https://forms.office.com/e/C0uexxePTu űrlap kitöltésével tehető meg. 

A konferenciát követően kerül sor a 2022-es e-hód verseny díjkiosztójára is 

  • 12:30 – 13:30    A foglalkozás a Bebras kihíváson 2022 novemberében részt vett tanulóknak 
  • 14:00 –  E-Hód Díjkiosztó