Hód díjkiosztó 2023. jún.1.

Szeretettel várunk minden díjazottat (1-3. helyezetteket) és minden további Bithódítót  június 1-én a 2022-es verseny Díjkiosztójára és az előtte szervezett programjainkra. 

Helyszín: ELTE IK, 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C (Duna felőli bejárat, fsz.) 

 12:30-kor egy rövid regisztrációt követően, három aktivitás közül választhatnak a résztvevők: 

  1. A hódos, illetve ahhoz hasonló feladatokból készült 15 állomásos akadályverseny, melyen 5 fős csapatok indulhatnak. A csapatok beosztásában segítünk, ne bizonytalanodj el, ha egyedül jössz valamelyik iskolából! 
  1. 3D modellezés foglalkozás. (00-803 Nyelvi labor)  
  1. Python teknőc programozás (00-804 Adatbázis Labor). 

A díjkiosztó 14:00-kor kezdődik. Itt vehetik át a díjazottak az oklevelüket és kisebb tárgynyereményeiket (hódos bögre, kulacs, termosz). 

Mindenkit (csak a díjkiosztóra jövőket is), aki tervezi, hogy eljön, kérünk, hogy május 14-ig töltse ki a regisztrációt. https://forms.office.com/e/cK9FzG2fTX 

Természetesen nem kell diákonként külön regisztrálni, elég egyvalakinek az egy iskolából érkezőket együtt. 

A foglalkozások létszáma korlátozott. Aki a létszám fölött jelentkezik, várólistára kerül, és a lemondások alapján értesíteni fogjuk. Természetesen a díjkiosztón nincs létszámkorlátunk. 

A rendezvényen az ELTE útmutatása alapján minden résztvevőtől kérjük, hogy csak teljesen egészségesen jöjjön el, és ha valamiért mégsem tud részt venni, minél előbb jelezze felénk, hogy a foglalkozásokon várólistára kerülők is biztosan értesülhessenek a lehetőségről. 

Kérjük a foglalkozásokra mindenki csak a 2022-es hód versenyben első 10 helyezést elért diákokkal regisztráljon. Amennyiben maradnak szabad helyeink, természetesen jelezni fogjuk.