Archivum

Korábbi évek eredményei xls és feladatai pdf formátumban letölthetőek.

A kérdések egy nemzetközi és egy hazai kutatócsoport munkái! Kutatási felhasználásukhoz tájékoztasson minket, egyeztessen velünk és hivatkozzon a megjelent publikációkra!

2023

A 2023-as eredmények általános statisztikákkal és minden kategória első 10 helyezettjének nevével xls formátumban letölthetőek. A statisztikáknál visszakereshető, hogy az adott pontszám hányadik helyezést jelent.

Feladatok megoldásokkal, miért informatika résszel: letölthetőek pdf formátumban.

2022

A 2022-es eredmények általános statisztikákkal és minden kategória első 10 helyezettjének nevével xls formátumban letölthetőek. A statisztikáknál visszakereshető, hogy az adott pontszám hányadik helyezést jelent.

Feladatok megoldásokkal, miért informatika résszel: letölthetőek pdf formátumban.

2021

A 2021-es eredmények általános statisztikákkal xls formátumban letölthetőek. A kapcsolattartó tanárok minden náluk résztvevő pontszámát vissza tudják keresni a tanári kódjukkal. A statisztikáknál visszakereshető, hogy az adott pontszám hányadik helyezést jelent. Minden kategória első 10 helyezést elért diákjának a nevét tartalmazó xls már letölthető!

Feladatok megoldásokkal, miért informatika résszel: letölthetőek pdf formátumban.

2020

A 2020-as eredmények általános statisztikákkal xls formátumban. A kapcsolattartó tanárok minden náluk résztvevő pontszámát vissza tudják keresni és exportálni 2021. március 31-ig. A statisztikáknál visszakereshető, hogy az adott pontszám hányadik helyezést jelent. Minden kategória első 10 helyezést elért diákjának a neve már letölthető xls formátumban.

Feladatok megoldásokkal, miért informatika résszel: letölthetőek pdf formátumban. Összes, illetve kishód, benjamin, kadét, junior és senior kategóriánként.

2019

A 2019-es eredmények általános statisztikákkal és kategóriánként az első 10 helyezett nevével és iskolájával xls formátumban. A kapcsolattartó tanárok minden náluk résztvevő pontszámát vissza tudják keresni és exportálni 2020. március 31-ig.

Feladatok megoldásokkal, miért informatika résszel:  összes (pdf formátumban).


2018

A 2018-as eredmények általános statisztikákkal és kategóriánként az első 10 helyezett nevével és iskolájával letölthető xls formátumban. A kapcsolattartó tanárok minden náluk résztvevő pontszámát vissza tudják keresni és exportálni 2019. március 31-ig.

Feladatok megoldásokkal, miért informatika résszel:  összes (pdf formátumban). Kishód, benjamin, kadét, junior és senior feladatok különválasztva.


2017

A 2017-es eredmények általános statisztikákkal és kategóriánként az első 10 helyezett nevével és iskolájával letölthető xls formátumban. A kapcsolattartó tanárok minden náluk résztvevő pontszámát vissza tudják keresni és exportálni 2018. március 31-ig.

Feladatok megoldásokkal, miért informatika résszel:  pdf formátumban. Hamarosan szétbontjuk életkori kategóriákra.


2016

Eredmények: xls formátumban.

Feladatok:  összes pdf formátumban (kishód, benjámin, kadét, junior és senior kategóriák kérdései külön állományokban)


2015

Feladatok:  összes pdf formátumban


2014

Feladatok:  összes pdf formátumban


2013

Feladatok:  összes pdf formátumban


2012

Feladatok:  összes pdf formátumban


2011
2010